16:25
Презентація книги «Російсько-українська війна (2014-2017 роки): короткий нарис»

Формування громадянина - патріота України, підготовленого до життя, з високою національною свідомістю, виховання громадян, які здатні побудувати громадянське суспільство, в основу якого були б закладені та постійно втілювалися демократія, толерантність та повага до прав людини, набуває сьогодні особливого значення. Тому в Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 систематично проводять заходи національно-патріотичного напрямку.

Один із таких заходів було проведено 19 березня 2018 р. В актовій залі школи відбулася презентація книги «Російсько-українська війна (2014-2017 роки): короткий нарис». Автор книги – історик з Тернополя, учасник АТО Микола Лазарович. Особливість видання саме в тому, що автор вивчав питання зсередини. Зокрема, брав участь у бойових діях на Сході України.

Також на заході були присутні, директор школи Кульчицький Р.В., заступник директора школи з виховної роботи Нестеренко Н.М., педагог-організатор Пандрак Ю.О. і бібліотекар школи Пендзій С.Б. та громадські активісти Петльований А.В. і Петльована Я.В.

Микола Васильович коротко розповів присутнім про історію встановлення незалежності України і російсько-українську війну на Сході держави.

Директор Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Кульчицький Р.В. висловив слова вдячності Миколі Васильовичу Лазаровичу і наголосив, що навчальний заклад, який він очолює, систематично бере участь у допомозі воїнам АТО. Не став винятком і 2018 рік. У березні, 22-го числа, в школі відбудуться благодійний ярмарок та благодійна акція «Великодній кошик». Кошти, зібрані на ярмарку, будуть передані воїнам АТО.


Переглядів: 348 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: