14:23
Перший дзвінок покликав за парти

2 вересня - день, який цьогоріч став знаменним початком нового навчального року 2019-2020. Перший дзвінок - незмінний символ шкільного життя, він кличе, запрошує, починає, завершує усе, що відбувається в школі.
Цьогоріч Чортківська ЗОШ I-III ступенів №2 відкрила двері у Країну Знань для 42-х першокласників. Першими вчителями для наймолодших школярів стали досвідчена, лагідна, чуйна Марія Казимирівна Починок - 1 А; та молода, енергійна сповнена ентузіазму Юлія Олегівна Пандрак - 1 Б.
Після внесення Державного Прапора України учнівський та педагогічний колектив привітав директор школи, кандидат історичних наук, Руслан Володимирович Кульчицький, наголосивши: “Слід зауважити, що рівень знань, отримуваних у нашій школі є доволі високим, про що свідчать призові місця на олімпіадах та конкурсах різного рівня. Також варто зазначити, що професіоналізм вчителів та висока якість освітніх послуг позитивно впливають на щорічне збільшення кількості учнів нашої школи та високі бали ЗНО. Маємо цьогоріч осучаснену школу, нове технічне забезпечення, розфарбовані коридори. Тому, просив би вас, любі учні, шанобливо ставитися до шкільного майна. Принагідно хочу побажати усім здоров’я, великого бажання вчитися, зразкової поведінки у школі й вдома, натхнення й творчих здобутків, мирного неба й Божої опіки”.
Комедійна сценка від Павла Мороза (7-Б), Владислава Баранова(6), Вадима Дутковського (9-А), Марти Кучар (8-А) налаштувала учнів на шкільний лад.
Варто додати, що директор школи вручив подяки деяким педагогам та учням, що брали активну участь у житті школи під час минуло навчального року.
О. Мирон Карач, парох Церкви Успіння Пресвятої Богородиці та отець Андрій Лемчук, парох Собору Верховних ап. Петра і Павла благословили учнів на щасливий навчальний рік, побажали Божого проводу й благословення, окропивши усіх присутніх свяченою водою. Оригінальний флешмоб “Best day of my life”(найкращий день мого життя) у виконанні першокласників став кульмінацією свята Дня Знань.
А на завершення урочистої лінійки пролунав перший шкільний дзвінок від учнів перших та одинадцятого класів. Палітрою знайомих звуків та радісного щебетання учнів наповнилася школа, гамір й сміх полилися із класних кімнат та навчальних кабінетів.
Тож, щирі вітання усім учасникам навчального процесу. У добру путь, любі учні, педагоги та батьки.

Переглядів: 288 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: