Педагог - невтомний трудівник. Щонайменше, один день у році йому належить подякувати. Саме тому учні 10 та 8-Б класу Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 під керівництвом вчителя музики Ольги Слюбик, педагога-організатора Мар'яни Полянської та заступника директора з виховної роботи Наталії Нестеренко 4 жовтня підготували святковий концерт.
"Телемарафон" на телеканалі "ШколаLife" розпочався із привітання директора школи Руслана Володимировича Кульчицького: "Вітаю кожного працівника освіти. Cтежина педагога нелегка та терниста. Проте ми з вами робимо благородну справу- формуємо майбутні покоління, виховуючи й навчаючи. Бажаю усім здоров'я, наснаги, й творчості у роботі. Розвиток й праця над собою - ось мірило роботи справжнього педагога. Тож, зі святом, шановні колеги".
Кожна методична комісія ство ... Читати далі »

Переглядів: 297 | Додав: Sigurdar | Дата: 11.10.2019 | Коментарі (0)

2 вересня - день, який цьогоріч став знаменним початком нового навчального року 2019-2020. Перший дзвінок - незмінний символ шкільного життя, він кличе, запрошує, починає, завершує усе, що відбувається в школі.
Цьогоріч Чортківська ЗОШ I-III ступенів №2 відкрила двері у Країну Знань для 42-х першокласників. Першими вчителями для наймолодших школярів стали досвідчена, лагідна, чуйна Марія Казимирівна Починок - 1 А; та молода, енергійна сповнена ентузіазму Юлія Олегівна Пандрак - 1 Б.
Після внесення Державного Прапора України учнівський та педагогічний колектив привітав директор школи, кандидат історичних наук, Руслан Володимирович Кульчицький, наголосивши: “Слід зауважити, що рівень знань, отримуваних у нашій школі є доволі високим, про що свідчать призові місця на олімпіадах та конкурсах різного рівня. Також варто зазначити, що професіоналізм вчителів та висока якість освітніх послуг позитивно впливають на щорічне збільшення кількості учнів нашої школи та високі ба ... Читати далі »

Переглядів: 287 | Додав: Sigurdar | Дата: 11.10.2019 | Коментарі (0)

Щороку, після того, як продзвенів останній дзвінок, в учнів розпочинаються канікули, а ось педагогічний та адміністративний колектив школи уже починає підготовку до наступного навчального року.
Цьогоріч, згідно із сучасними вимогами, було відремонтовано навчальні кабінети. Обладнано новою, сучасною технікою ще один клас інформатики. Ведеться робота над оформленням духовної світлиці. Розпочато роботу над музеєм, що буде присвячений героям АТО та ООС.
Майже усі педагоги проявили ініціативу та гуртом розфарбували коридори школи. Тож тепер стіни нашої школи заквітчали й заграли барвами веселки, що робитиме перерви веселішими, додасть емоційного розвантаження учням.
Подекуди замінено меблі, оновлено навчально-технічне обладнання (комп’ютери, телевізори і т. п.), проведено мережу І ... Читати далі »

Переглядів: 320 | Додав: Sigurdar | Дата: 11.10.2019 | Коментарі (0)