17:48
«Я вірю, всі жінки прекрасні…»

Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають жінки у всьому світі. Це свято не обійшло увагою і жінок Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2. Так, 07 березня для прекрасної половини колективу був проведений святковий концерт, підготовлений учнями 11 класу під керівництвом заступника директора школи з виховної роботи Нестеренко Н.М. і педагога-організатора Пандрак Ю.О.

З вітальним словом до своїх колег звернувся директор школи Кульчицький Р.В. Він коротко розповів про історію виникнення свята 8 Березня та щиро побажав усім жінкам добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових професійних звершень.

Учні співали пісні, декламували поезії, грали на музичних інструментах і виконували театралізовані композиції.

Глядацька аудиторія щиро висловила подяку учасникам творчого колективу за чудовий концерт, подарований на честь весняного свята.

Тож дорогі жінки, нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

Переглядів: 502 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: