19:56
Загальношкільні батьківські збори «Моя сім’я, моя родина в житті і долі України»

Взаємовідносини школи і сім’ї надзвичайно важливі у формуванні всебічно розвиненої людини. Значення батьків у розвитку особистості дитини переоцінити неможливо, адже батьки є першим оточенням дитини, світом, в якому вона здобуває важливий життєвий досвід та знання про себе. А в школі відбувається процес здобування знань, проходить її громадянське становлення, формується світогляд. Результативність навчально-виховного процесу залежить від того, як складаються відносини між педагогами, учнями і батьками. Батьки і педагоги - вихователі одних і тих самих дітей, і результат виховання може бути успішним тоді, коли вчителі та батьки стануть союзниками. Однією із форм взаємодії школи і сім’ї є загальношкільні батьківські збори.

У вівторок, 15 квітня, в Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 було проведено загальношкільні батьківські збори, на яких було обговорено важливі питання навчально-виховного процесу в школі та роль батьківської громадськості в справі навчання та виховання дітей.

Директор школи Кульчицький Р.В. на початку заходу проаналізував навчально-виховну діяльність за 2017\2018 навчальний рік та результати участі учнів у всеукраїнських предметних олімпіадах і конкурсах. Крім того, Руслан Володимирович зупинився на питаннях утримання та оновлення матеріально-технічної бази закладу з метою створення належних умов для навчання. Руслан Володимирович щиро подякував батькам за розуміння і підтримку, за співпрацю із питань навчання і виховання учнівської молоді.

Також на зборах виступила провідний спеціаліст Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Чортківської міської ради Коберніцька Т.В. із доповіддю «Сім’я – ключ до щастя».

Збори завершилися концертною програмою на тему «Моя сім’я, моя родина в житті і долі України». Учні декламувала вірші, розповідали легенди і співали пісні.

Переглядів: 432 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: