17:25
Веселковий тиждень

З 20 травня по 24 травня 2019 року в Чортківській загальноосвітній школі І –ІІІ ступенів №2 пройшов веселковий тиждень.

  Кожного разу, побачивши в небі веселку, ми, як зачаровані, милуємося прекрасним творінням природи, вражаючим небесним явищем, яке привертає нашу увагу. Всі ми знаємо, що веселка – це не просто гарне видовище, а й велика радість. Вона змушує посміхатися та піднімає настрій. Тому і провели веселковий тиждень, присвячуючи кожний день Тижня певному кольору веселки.

   Протягом цілого тижня учні та вчителі мандрували різнокольоровими стежками до Веселки.

Понеділок – День червоного кольору – «День чарівних компліментів». У цей день потрібно  було прийти в одязі червоного кольору (або з елементом: стрічка у волоссі, бантик, краватка, тощо). Учні та вчителі починали  день обміном чарівних компліментів.

 Вівторок - День жовто-оранжевого кольору – «День посмішки та позитивної інформації». У цей день кожен клас робив  свій «смайлик- посмішку».

Середа – День зеленого кольору –«Природа рiдна — наша втiха,тож хай вона не знає лиха». Все, що нас оточує i не зроблене руками людей— це природа. Спiлкування з природою дає найбiльшу насолоду та радiсть, викликає найпалкiшу любов до рiдного краю, до життя. Природа є джерелом натхнення для художникiв, письменникiв, композиторiв. Шепiт води, зелених дiбров, спiв пташок, запах квiтiв —  це усе  природа рiдного краю. Недарма природу називають ненькою. Всi ми — дiти природи, та не всi однаково добре ставимося до неї. Природа потребує постійної уваги, турботи. Ми повиннi берегти природу, охороняти її багатства.

Четвер – День синьо-блакитний- «День справжнього друга». В класах проводилися  ігри, спрямовані на формування почуття дружби, взаємопорозуміння та взаємодопомоги, підтримки один одного.

П’ятниця – День фіолетового кольору – «День творчості».

  Фінальним акордом тижня було проведення  в кожному класі виховних годин «Кожна дитина талановита»

    Веселковий тиждень закінчився, але наша робота продовжується. Будемо й надалі працювати творчо та цікаво, щоб життя наших школярів було яскравим і гарним, як кольори веселки!

 

 

 

 

 

Переглядів: 290 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: