19:56
Творимо себе – творимо Україну!

6 лютого 2019 року для учнів 10-11 класів Чортківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2 було організовано зустріч з представниками ГО «Українська Академія Лідерства». Вони ознайомили старшокласників із новою альтернативою розвитку особистості – можливістю пройти 10-місячний курс для випускників середніх шкіл та студентів, що будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей.

У запропонованій гостями презентації була подана програма Української Академії Лідерства, яка включає поглиблене вивчення гуманітарних і прикладних наук, саморозвиток, дослідження зв’язку з Україною, гартування тіла, роботу в командах, мандрівки Україною та за кордон, допомогу спільноті. Основною метою програми є виховання нового покоління українських лідерів - справжніх патріотів з глибоким розумінням власної ідентичності, відчуттям відповідальності перед великими прагненнями наших предків та чітким баченням майбутнього незалежної, демократичної України.

Представники Української Академії Лідерства доступно пояснили старшокласникам, що навчання в УАЛ допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.

 


Переглядів: 278 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: