12:32
«Тютюн - здоров'ю не товариш»

У сучасному суспільстві життя і здоров’я людини визначаються абсолютними вищими цінностями. Здоров’я розглядається як показник цивілізованості, який відображає рівень соціально-економічного розвитку суспільства. Інтелектуалізація навчально-виховного процесу, несприятливі соціально-економічні умови життя і складна екологічна ситуація в державі призвели до виникнення стійкої тенденції погіршення здоров’я школярів та вчителів. Тому одним з пріоритетних завдань Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 є пропаганда здорового способу життя і дотримання вчителями школи таких принципів:

  • орієнтація навчально-виховного процесу на збереження та зміцнення здоров’я учасників навчально-виховного процесу;
  • підтримка фізичного і психічного здоров’я, соціального захисту прав дитини;
  • запобігання шкідливим звичкам.

У зв’язку з цим у рамках Тижня пропаганди здорового способу життя вчителі школи, а саме заступник директора з виховної роботи Нестеренко Н.М., вчитель математики Мединська Л.А., вчитель фізичної культури Бужинський В.Б., педагог-організатор Пандрак Ю.О. і представник благодійного фонду «Краще життя» Луцький Олександр Костянтинович провели захід щодо профілактики тютюнопаління для учнів 6-7 класів.

Представник благодійного фонду наочно продемонстрував, як куріння шкодить здоров’ю. Розповів про наслідки тютюнопаління, яке приводить до смертельних захворювань.

Завдяки цьому заходу учні поглибили свої знання про негативний вплив тютюну на здоров’я людини, ознайомилися з поняттями «тютюнозалежність», «пасивне куріння», а особливо із можливими шляхами попередження паління та боротьби з цією шкідливою звичкою.

Переглядів: 667 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: