22:05
Хресна дорога

Тривають дні Великого посту… Час молитви та покаяння, час богослужінь, що спонукають до глибоких роздумів над терпінням Ісуса Христа, час Хресної дороги.

    18 та 19 квітня 2019р. у Чортківській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №2  відбулася Хресна дорога для учнів  2–4, 5-11–их класів, яку підготували і провели студенти Чортківської дяківсько - катехитичної академії імені священомученика Григорія Хомишина.

    Хресна дорога- це 14 стацій із життя Ісуса Христа. Після кожної стації линув чудовий спів страсних пісень. Як символ страждань Ісуса, посередині  стояв Хрест Господній, який  після страждань Христос воскрес і подарував воскресіння кожній людині.

      З духовними настановими звернувся до всіх присутніх отець Роман із катедрального собору  Верховних апостолів Петра і Павла.

     Після завершення Хресної дороги директор школи Кульчицький Р.В. від імені педагогічного і учнівського колективу  висловив щиру подяку студентам Чортківської дяківсько – катехитичної академії імені священомученика Григорія Хомишина та  віце – ректору з навчальної – роботи, вчителю основ християнської етики Андруховому  Івану Арсеновичу  за організацію та проведення Хресної дороги, яка сприяла

духовному збагаченню і оновленню наших душ на дорозі християнської досконалості.

 


Переглядів: 262 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: