18:17
Зустріч з представником поліції

Одним із аспектів усебічного розвитку особистості є висока правова культура. Адже не можна вважати фізично здорову людину гармонійно розвиненою, коли вона, маючи широкі знання, добре працюючи або навчаючись, але порушує закони і права. Щоб такого не трапилося потрібно ще з дитинства здійснювати правове виховання. Внаслідок того, 06 грудня 2017 року в Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 відбулася зустріч учнів 9 класу з інспектором ювенальної превенції лейтенантом поліції Барчишаком Д. П.

На початку зустрічі Дмитро Петрович розповів учням про адміністративну та кримінальну відповідальність, яка настає для підлітків та їх батьків за вчинення правопорушень. Свою розповідь правоохоронець підкріплював конкретними прикладами.

Крім того, представник поліції нагадав учням про основні правила особистої безпеки, яких слід дотримуватися, щоб не стати жертвою злочину.

Правоохоронець звернув особливу увагу школярів на недопустимість пропусків занять без поважних причин, вживання підлітками наркотичних засобів, психотропних речовин, алкогольних напоїв та тютюнопаління.

Учні задавали Дмитру Петровичу багато питань і аналізували його відповіді.

Переглядів: 341 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: