20:19
Загальношкільні батьківські збори

У четвер,16 травня 2019 року, в Чортківській загальноосвітній школі І –ІІІ ступенів №2 проведено загальношкільні батьківські збори, на яких було обговорено важливі питання навчально – виховного процесу в школі та роль батьківської громадськості у справі навчання та виховання дітей.

Захід розпочав директор школи, кандидат історичних наук Руслан Володимирович Кульчицький, який прозвітував про діяльність колективу школи за 2018\2019 навчальний рік, участь учнів у Всеукраїнських предметних олімпіадах і конкурсах, спортивних змаганнях та міських і районних заходах. Руслан Володимирович щиро подякував вчителям, батькам за розуміння, підтримку, співпрацю з питань навчання і виховання учнівської молоді.

На зборах виступили представники Чортківської районної філії обласного центру зайнятості Тетяна Ігорівна Сусла, Ірина Іванівна Боднар, з питань професійного самовизначення учнівської молоді та лікар Чортківського комунального некомерційного підприємства центру первинної медичної допомоги ЧРР Квітка Інна Олександрівна, яка проінформувала присутніх про інфекційну хворобу ( кір) та важливість щеплення проти кору.

Після виступів гостей відбувся концерт «Родина, родина від батька до сина». Найголовнішою святинею для кожної людини є сім’я, родина, рід…

Учні 2-8–х класів декламували вірші, читали уривки з дитячих листів, виконували гуморески, співали пісні «Родина», «Сестра», «Батьки мої», «Серце матері», «Мамині руки», «Калина», «Бабусі», чим створили душевний настрій родинної злагоди єдиної шкільної сім’ї.

Під керівництвом заступника директора школи з виховної роботи Нестеренко Н. М., вчителя музичного мистецтва Слюбик О. П., вчителя інформатики Шеремети І.Д., завідувача шкільною бібліотекою Герасимів А.В., школярі показали свої здібності, талант та артистичність. На святі лунали теплі слова, які прославляли затишок української родини, материнську любов, батьківську науку, бабусину молитву, дідусеву мудрість.


Переглядів: 251 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: