10:41
Виставка кіно- і фотоапаратів

Повернутися в минуле, згадати моменти життя нам допомагають фотографії.

Щоб отримати фотографічні знімки, людині був потрібен фотоапарат, який би фіксував важливі життєві події.

У понеділок 20.11.2017 р., учні 6-А класу, а в середу, 22.11.2017 р., учні 6-Б класу Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 під керівництвом директором школи Кульчицького Руслана Володимировича, педагога-організатора Пандрак Ю.О. відвідали виставку, яка проходила в Чортківському районному краєзнавчому музеї.

Школярі ознайомились з історією виникнення і розвитку фототехніки від найпримітивніших апаратів, радянських фотоапаратів моделей «Смена», «ФЕД» та ін. до новітніх світових зразків. З цікавістю діти прослухали розповідь фотографа-колекціонера Бандрівчака І.В. про розвиток кіно-, відеотехніки від найстаріших до сучасних моделей і зразків.

Директор школи Кульчицький Руслан Володимирович звернув увагу школярів на те, що використання кіно- і фотоапаратів відігравало і продовжує відігравати важливу роль в історичному й культурному розвитку суспільства: кіно- і фотодокументи фіксують важливі момент життя людей, допомагають нам у розумінні й вивченні історичних моментів розвитку людства, а також збагачують духовний світ сучасної людини, розвивають її естетичні смаки, зберігають і передають у спадок нащадкам память поколінь.

Переглядів: 429 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: