11:42
Випускний. Зоряний час 11 клас

Випускний бал

«Зоряний час»

 

                                                                                         Червневий день, відлунює святково,

                                                                                         І сміх і квіт гомін голосний...

                                                                                        Зібрало нині свято нас чудове-                                                                                                    Прощальний вечір, вечір випускний!

Ось нарешті прийшов той довгожданий день, про який мріє кожен школяр, – випускний вечір. Це свято, яке запам’ятається випускникам на все життя.

27 червня 2019 року, зі сльозами на очах та посмішками на обличчях, випускники Чортківської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №2 прощалися з рідною школою, усвідомлюючи, що щасливі та незабутні одинадцять років їхнього життя залишилися позаду.

На випускному вечорі було багато приємних подій. Вечір почався з привітального слова директора навчального закладу, кандидата історичних наук Кульчицького Руслана Володимировича, який зазначив: «Шановні вчителі, батьки, гості, всі присутні, дорогі випускники. Після напруження, важких випробувань та зусиль, які ви доклали, щоб успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання. Ви останній раз у ролі учнів прийшли до школи. Але цей раз особливий, він незабутній, неповторний, надзвичайний і буває лише раз в житті кожної людини, - це ваш випускний. Сьогодні ви закінчили школу. А одинадцять років тому, Ви маленькі хлопчики й дівчатка разом з своїми батьками та рідними, несміливо переступили поріг вже рідної Вам школи і ні на крок та ні на мить не відходили від них. В школі ви провели найкращі роки свого життя. Школа стала для Вас рідним домом. Тут Ви знайшли вірних друзів, мудрих наставників, здобули великий багаж знань, стали всесторонньо високоосвіченими особистостями, з високою культурою поведінки та спілкування. Поряд з Вами були завжди ваші вчителі, які вас навчали, збагатили скарбами рідної української мови, долучи до джерел культури, духовності, виховували у Вас почуття національної гідності, патріотизму, поваги до нашої Батьківщини – України. Дорогі діти! Дозвольте тепло і сердечно привітати Вас з святом – врученням свідоцтв про повну загальну середню освіту».

Привітала своїх учнів перша вчителька Мелимука Надія Євстахіївна пригадала, як колись зовсім маленьких учнів батьки привели у перший клас, як разом долали труднощі, а класний керівник Нечунаєва Наталія Василівна побажала випускникам успіхів, здійснення усіх задумів, щасливої та щедрої долі у житті.

Слова вдячності звучали і з вуст випускників. Вони звернулися до своєї першої вчительки, яка вела їх у країну знань, до педагогів, котрі всі ці роки навчали різних премудростей, батьків, які завжди були поруч й підтримували. Це була мить, коли кожен відчув, що недаремно вкладав свою часточку у душі дітей.

Під час свята колишні школярі, а тепер вже дорослі юнаки та дівчата, мали можливість згадати свої перші дні у школі, наче знову прожити всі ті роки.

Ось і залишилася позаду безтурботна і весела шкільна пора. Попереду у вчорашніх учнів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди залишаться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал.

 

 

 

  •  
Переглядів: 342 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: