22:06
Випускний 2018 (11 клас)

Випускний вечір... Скільки в ньому спогадів, мрій, сподівань, радості і смутку, світлої печалі... Які щемливо-ніжні почуття охоплюють душу! Серце переповнює любов до життя, до рідних людей!
23 червня 2018 р., зі сльозами на очах та посмішками на обличчях, випускники Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 прощалися із рідною школою, усвідомлюючи, що щасливі та незабутні 11 років їхнього життя залишились позаду. 
На випускному вечорі було багато приємних подій. Одне з яких, вітання від директора школи Кульчицького Р.В. Він сказав: «Сьогодні у нас свято, якого немає у жодному календарі – воно буває лише раз у житті кожної людини. Але не зважаючи на це, в ньому зустрічаються біль розлуки і світлі надії, сум прощання і радість зустрічі з майбутнім – це день закінчення школи.
  Дорогі випускники, вже завтра перед вами відкриються тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо, впевнено, пам’ятаючи, що ви є випускниками Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, адже вона з честю виконала свою високу місію – долучила вас до джерел культури і духовності, збагатила скарбами рідної мови та гуманістичними цінностями, вказала на високі горизонти національної свідомості та громадянського сумління, прищепила пагони історичної пам’яті та гордості за велич нашої країни. 
Дорогі діти, шановні батьки! Дозвольте тепло і сердечно привітати вас з святом – врученням атестатів про повну загальну середню освіту.
  В добру путь діти, бажаю вам, юні друзі, успіхів, здійснення усіх задумів. Хай щасливим буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі у житті, вам, дорогі випускники!
Привітала своїх вихованців і перша вчителька Починок М.К., яка пригадала, як колись зовсім маленькими вони прийшли у перший клас, як разом долали усі труднощі. Класний керівник Коротченко Т.В. побажала випускникам успіхів, здійснення усіх задумів, щасливої та щедрої долі у житті.
Слова вдячності звучали  із вуст випускників. Вони звернулися до своїх перших вчителів, які вели їх у країну знань; вчителів, які всі ці роки навчали їх; батьків, які завжди були поруч й підтримували. Це була мить, коли кожен відчув, що недаремно вкладав свою часточку у душі дітей. Під час свята колишні школярі, а тепер вже дорослі юнаки та дівчата, мали можливість згадати свої перші дні у школі, наче знову прожити всі ті роки. 
Ще для одного покоління випускників розпочалося доросле життя. Попереду – навчання у вузах чи інших закладах, а для декого, можливо, й робота. Але у будь-якому випадку бажаємо всім їм успіху, рівної життєвої дороги й обов'язково вдалих злетів.

Переглядів: 565 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: