17:56
Виховний захід «Конфліктні ситуації - як їх уникнути»

Одним з основних напрямків виховного процесу в Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №» є напрямок правового виховання учнів. Формування в Україні громадянського суспільства, розбудова суверенної, незалежної, демократичної та правової держави вимагає зміни підходів до виховання молодого громадянина.

У звязку з цим, було проведено вчителями Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, а саме заступником директора з виховної роботи Нестеренко Н.М., вчителем інформатики і математики Концоградою Г.З., вчителем математики Мединською Л.А., вчителем хімії Слонь Г.Й., вчителем фізичної культури Кібюком С.Є., вчителем біології Нечунаєвою Н.В. разом із працівниками Чортківської міської бібліотеки для дітей № 2 для учнів 5-7-их класів.

Перед учнями виступили: Овсинська О.С. начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання БППД Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, яка розповіла про різні конфліктні ситуації та їх вирішення. Швець М.М. фахівець із соціальної роботи з суб’єктами пробації Чортківського районного сектору, звернув увагу на конфліктні ситуації в правовому полі, провів тренінг «Конфліктні ситуації -позитивні, негативні». Завідувач відділення бібліотеки Марчишин М.П. ознайомила учнів з літературою на правову тематику.

Учні читали вірші, та були ознайомлені з бібліографічним оглядом літератури з книжкової виставки «Підліток і Закон».

Переглядів: 332 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: