19:09
«Від Революції Гідності – до гідного життя».

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. З нагоди цієї дати учні 9 кл. Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 разом із бібліотекарем Пендзій С. Б. та вчителем історії Польовою Н. В. відвідали читальну залу центральної районної бібліотеки. Бібліотекарі Наталія Гриців та Олена Рибух провели захід «Від Революції Гідності – до гідного життя». Серед запрошених гостей – Михайло Швець – фахівець з соціальної роботи із суб’єктами пробації, історик та Олег Кушнір - керівник благодійного фонду «Бонум», займається допомогою дітям-сиротам та потребуючим, допомогою воїнам в зоні АТО, учасник Чортківського Майдану. Виступаючі провели цікаву та пізнавальну бесіду з дев’ятикласниками, які почерпнули багато корисної інформації про події Революції Гідності 2013-2014 років.

Учні мали можливість переглянути відеокліпи «Білі лебеді у небесах» і «В той день, коли закінчиться війна», присвячені загиблим воїнам, Героям України, які поклали свої життя за Батьківщину.
Також бібліотекарі підготували тематичні книжкові виставки «Революція Гідності» та «Героїчних сердець височінь», що ознайомили учнів із літературою на дану тему.
Усі учасники заходу хвилиною мовчання в скорботі схилили низько голови перед пам’яттю людей, яких було вбито у мирний час ХХІ століття.

Переглядів: 339 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: