15:51
В гостях у лісової школи

Минулого тижня, у розпал весняного розвою, в приміщенні актової зали Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2  відбувся День відкритих дверей. Свято, яке щорічно проводиться, чекали з нетерпінням і майбутні першокласники,  і батьки, і вчителі. Особливий настрій, звісно ж, був в четвертокласників, які з ностальгією згадували свої роки навчання в початковій школі, розповідали про улюблену першу вчительку, яку уже цьогоріч прийдеться віддати малечі, котра ступить на поріг школи. Проте і раділи: дорослі ж бо! Попереду  - самостійність та багато цікавих справ, а до першої вчительки, яка стала рідною мамою за роки навчання, звичайно, «будемо приходити на перервах в гості», - впевнені діти.

Про здобутки та досягнення навчального закладу розповів директор школи Кульчицький Р.В., який, направду, є добрим батьком для шкільної дітвори.  Ознайомив батьків із  методичними рекомендаціями щодо організації навчання дітей та представив наставників майбутніх першокласників: Мелимуку Н.Є.., Йолтухівську Н.М.

Справжньою родзинкою Дня відкритих дверей стало театралізоване дійство, що підготували вихованці нашої школи (четвертокласники)  та їх класоводи. Лісові звірі, у яких майстерно перевтілились учні, зачаровували вихованців дитсадків, які завітали у школу.  Звірята-четвертокласники  зацікавлено водили стежками науки маленьких хлопчиків і дівчаток, в очах яких жевріло єдине бажання – стати учнем!

 

 

 

 

Переглядів: 350 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: