22:38
Усім жінкам присвячується

Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, любові та краси, яке відзначають жінки у всьому світі. Це свято не обійшло увагою і жінок Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2. Так 7 березня 2019 р. для прекрасної половини колективу був проведений святковий концерт, підготовлений учнями 11 та 9 класів під керівництвом заступника директора школи з виховної роботи Нестеренко Н.М. і педагога-організатора Герасимів А.В. Цей день по вінця був наповнений весняним, сонячним теплом, ніжними барвами квітів.

З вітальним словом до своїх колег звернувся директор школи Кульчицький Р.В. Руслан Володимирович побажав усій жіночій половині миру, злагоди, добра, любові, успіху, завжди гарного настрою, відмінного здоров’я, успішної кар’єри, приємних компліментів, достатку, життєлюбства, доброти, щирості, унікальності, самореалізації, відкриття в собі нових талантів любові і удачі у всьому!

Учні декламували поезії , співали пісні «Материнське серце», «Мамина любов», «Твій всесвіт», «Бабусі» та ін.
Глядацька аудиторія висловила щиру подяку учасникам творчого колективу за чудовий концерт, подарований на честь весняного свята.

Переглядів: 278 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: