14:09
«Усе проходить, а музика вічна»

З метою збереження, популяризації і розвитку українського вокально-хорового мистецтва, примноження культурних пісенних традицій християнської культури, естетичного та духовного розвитку молодого покоління; виявлення та підтримки талановитих виконавців, утвердження національної свідомості та патріотизму учнівської молоді, любові до рідного краю, народу 13 березня 2018 р. відбувся шкільний фестиваль духовної пісні «Молитва за Україну», присвяченого 130-й річниці з дня народження Василя Олександровича Барвінського у Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №5.

У Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 велику увагу приділяють національно-патріотичному вихованню, а також культурному, естетичному і духовному розвитку дітей. Тому учні школи взяли активну участь у фестивалі.

Діти продемонстрували свої вокальні здібності у двох номінаціях: «Хоровий спів» і «Вокальне мистецтво». За талановите, естетичне виконання пісень вони одержали ІІ місце у 2-ох названих номінаціях.

Школа дякує художньому керівнику Слюбик О.П. за належну підготовку учнів, заступнику директора школи з виховної роботи Нестеренко Н.М., вчителю початкових класів Свідніцькій Н.І., педагогу-організатору Пандрак Ю.О., бібліотекарові школи Пендзій С.Б. за допомогу в організації виступів учнів і всім учасникам фестивалю.

Переглядів: 364 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: