08:18
У добру путь!

Свято радісне прийшло

Школярі з сльозами,

Промайнуло дев’ять літ

Життя разом з вами.

Скільки було… не злічити

Різного за роки:

І читання, і пісні,

І шкільні уроки…

Друзів тут собі знайшли

І знання здобули,

Пам’ятайте вчителів,

Які з вами були!

Світ попереду відкритий

Вибирай дорогу!

І звичайно не забудь

Шкільного порогу!

9 червня 2018 р. в Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбувся випускний вечір у 9-му класі. Учні отримали свідоцтва про базову загальну середню освіту, а це вже для багатьох крок у самостійне життя.

Розпочав свято директор школи Кульчицький Р.В. Він привітав випускників зі святом, побажав їм гарної долі, удачі, досягнення поставлених цілей та бути вдячними батькам та вчителям, котрі вкладали у них душу. Руслан Володимирович вручив випускникам свідоцтва про базову загальну середню освіту. З 29 дев’ятикласників свідоцтво з відзнакою отримали Кутрик Олег, Погосян Крістіне, Мамуляк Христина, Лещишин Євген і Стефанчишин Павло.

Зворушливі і щирі виступи прозвучали з уст першої вчительки Григорук Світлани Леонідівни, класного керівника Кібюка Степана Євгеновича, а також від батьків та учнів. Зі словами вдячності виступила мама дев’ятикласника Федорович Тетяна Володимирівна. Вона побажала своїм дітям щасливої долі, справжніх друзів на життєвій дорозі, і найголовніше, знайти себе, свою професію, яка буде приносити не тільки матеріальне збагачення, а й емоційне задоволення. Разом з тим, слова вдячності вчителям говорили усі випускники.

Дорогі випускники! Запам'ятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій і сподівань. А після радісного літнього відпочинку школа чекатиме на своїх десятикласників.

Переглядів: 748 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: