14:51
Тиждень шкільного підручника

Із метою посилення ролі підручника у навчально-виховному процесі, покращення роботи щодо збереження учнівських підручників, виховання поваги до праці людей, які їх створюють з 18 по 22 грудня в Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 пройшов тиждень шкільного підручника, який підготувала і провела бібліотекар школи Пендзій С.Б. Упродовж тижня підготовлено книжкову виставку «Країна знань нам двері відчиняє» та виставку закладок «Закладку в книгу ти вкладай та сторінок її не загинай!», виготовлених учнями початкових класів. Із метою поновлення книжкового фонду бібліотеки проведено І етап акції «Подаруй бібліотеці книгу» серед учнів та учителів школи.

Крім того, бібліотекар школи організувала екскурсію для учнів 3-Б класу до міської бібліотеки для дітей №2, де учнів ознайомили з фондом бібліотеки, розповіли багато цікавих фактів з історії виникнення книги. Паралельно з тим, працівники бібліотеки Марчишин М. П. та Стадник М. С. провели брейн-ринг «До нас в гості завітала казка» на знання українських казок і розповіли цікаву легенду «Книжечка шукає друзів». Більшість учнів проявили бажання стати читачами цієї бібліотеки.

У звязку з тим, що важливу роль у функціонуванні бібліотеки Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 посідає робота книжкової лікарні «Підручникам – друге життя!» члени бібліотечного гуртка «Друзі книги» під керівництвом бібліотекаря школи показали учням як і за допомогою яких матеріалів потрібно правильно ремонтувати підручники. Разом з тим, учнівське самоврядування здійснило рейд-перевірки стану підручників у 1-11 класах. Перевіркою визначено та нагороджено класи за кращу роботу зі збереження підручників та встановлено, що загальний їх стан – задовільний.

Переглядів: 386 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: