11:14
Тиждень математики та інформатики

З 05.02 по 09.02. 2018 року в Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 проходив тиждень математики та інформатики, в рамках якого, вчителями зазначених предметів було проведено різноманітні заходи спрямовані на зацікавлення та популяризацію предметів. Серед заходів можна виділити конкурс «Веселі математики», конкурс презентацій та публікацій «Цікава математика» і майстер-клас «Готуємо шкільну газету».

Учні 6 класів стали учасниками захоплюючого конкурсу «Веселі математики» під керівництвом вчителів математики Білик Н.М. і Мединської Л.А. Дві команди, «Раціоналісти» і «Чудова шістка», змагалися між собою у семи конкурсах, де проявили свої знання, кмітливість і винахідливість.

Крім того, учні 6-Б класу взяли участь у конкурсі презентацій та публікацій «Цікава математика», проведений вчителями інформатики Шереметою І.Д. і Концоградою Г.З.

Вчитель математики Білик Н.М. провела для 6 класів майстер-клас «Готуємо шкільну газету». Метою якого було сформувати в учнів навички свідомого використання засобів сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.

Наталія Михайлівна розповіла учня про особливості створення і розташування заміток в шкільній газеті.

Тиждень пройшов на високому науково-методичному рівні. Діти показали гарні знання, вміння та зацікавленість предметами.

Переглядів: 403 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: