19:30
Тиждень цивільного захисту

З 23 по 27 квітня 2018 року у Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 проходив Тиждень цивільного захисту, метою якого, як зазначив директор навчального закладу Руслан Володимирович Кульчицький під час його відкриття, було поглиблення поінформованості школярів життєво необхідними знаннями, вміннями і розумінням важливості збереження власного життя й здоров’я, а також виховання здорового покоління зі сформованою культурною безпечної поведінки, із засвоєним алгоритмом дій в умовах конкретної надзвичайної ситуації.
У рамках Тижня було проведено ряд виховних і практичних заходів. Так, учні 1-их класів разом з учителями Григорук С.Л., Свідніцькою Н.І. і педагогом-організатором Пандрак Ю.О. переглянули анімаційні фільми на тему «Урок обережності». Першокласники детальніше ознайомилися поводження з вогнем, електроприладами і побутовою технікою. Особливо зацікавив дітей фільм про вибухонебезпечні предмети.
Крім того, свої знання і вміння продемонстрували учні 4-А класу під час вікторини «Безпека у моєму житті». Оцінювання знань учнів здійснювали вчитель Пандрак Н.А. і педагог-організатор Пандрак Ю.О.
26 квітня 2018 р. відбулося відпрацювання прийомів використання засобів індивідуального захисту, практичних дій відповідно до «Плану дій у НС»
Після команд начальника ЦЗ директора школи Кульчицького Руслана Володимировича про локалізацію пожежі, що виникла в приміщенні навчального закладу, про евакуацію потерпілого з приміщення школи і надання йому медичної долікарської допомоги вчителями та учнями школи були відпрацьовані практичні навички щодо виконання поставлених перед ними завдань.
Зокрема, загін пожежників під керівництвом учителя фізичної культури Кіб’юка С.Є локалізував уяву пожежну; евакуювали потерпілого, якому була надана долікарська медична допомога під керівництвом учителів Бужинського В.Б., Скрипника І.А. і Горячко М.В.
День цивільного захисту в школі пройшов на належному рівні. Основні цілі та завдання, а також передбачені планом Дня ЦЗ заходи були виконані повністю.

 

Переглядів: 425 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: