15:18
Свято Першого дзвоника «Країна дитячих мрій»

День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першокласники з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань.

Старші учні подорослішали за літо, відпочилі і засмаглі, знову зустрічаються зі своїми друзями і діляться враженнями про проведені літні канікули. Батьки, бабусі й дідусі проводжають своїх дітей та онуків у новий навчальний рік, де їх зустрічають вчителі та викладачі — люди, які ведуть їх до вершин знань. Та й у всіх інших є близькі або друзі, для яких свято День знань — подія актуальна та урочиста.

3-го вересня 2018 р. в Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 пройшло свято Першого дзвоника! Цього року першокласники будуть навчатися за програмою Нової української школи її впровадження почалося з урочистої лінійки. Як зазначив директор школи Руслан Володимирович: «вислів не дитина для школи, а школа для дитини сьогодні є надзвичайно актуальним, і в тому і є суть Нової української школи. Головна мета НУШ створити школу, до якої буде приємно ходити учням, яка буде давати не тільки знання, а й вміння застосовувати їх в житті. Саме таку школу педагогічний колектив намагається створити у Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2».

Окрасою свята були казкові герої і виступи першокласників, які розповідали вірші, співали пісні і танцювали флеш-моб.

Крім того, директор школи Кульчицький Руслан Володимирович привітав всіх з чудовим святом 1-го Вересня, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажав всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити. Також директор навчального закладу вручив почесні грамоти та подяки обдарованим учням школи.

Шкільна лінійка, квіти, урочисті промови, перший дзвінок і перший урок Миру, вже сповістив про початок нового учбового року, початок нової сторінки життя — цікавої, барвистої і повної нових знань, і хочеться сподіватись, що голуби випущені сьогодні у чисте, безхмарне Чортківське небо принесуть, мир і злагоду на нашу Вкраїну.

Переглядів: 459 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: