12:27
Свято Першого дзвоника 2014

Розквітають посмішки навколо,

Радісно луна веселий сміх.

Це моя найкраща в світі школа

Зустрічає школярів своїх.

                                                                                                                           

Продзвеніла веселкова карусель теплого літа, зібрано урожай хліба, у садах доспіли яблука і сливи. А 1 вересня Чортківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 знову зібрала  учнів, вчителів, батьків у рідному колі на свято Першого дзвоника. Звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі привітання. На свято були запрошені поважні гості: Череднікова О.В., начальник загального відділу Чортківської міської ради, Сорока Т.А., головний спеціаліст загального відділу Чортківської міської ради, отець Мирон Карач, настоятель УПЦ Успіння Пресвятої Богородиці, отець Роман Герасимів, священик Катедрального собору верховних апостолів Петра і Павла, Андрій Лемчук, парох Катедрального собору верховних апостолів Петра і Павла.

Проходячи коридором із вишитих рушників, ступали у шкільне життя першокласники. Радісно і водночас схвильовано звучали їхні голоси.

Щирими вітаннями та словами подяки вчителям, учням та їх батькам був сповнений виступ директора школи Кульчицького Руслана Володимировича. Було наголошено на заслугах випускника школи 2014 року Міщанчука Віктора, який єдиний у Тернопільській області отримав по 200 балів з двох предметів із ЗНО. А також відзначено заслуги учня 8-А  класу  Магеги Арсена, який  отримав Диплом І ступеня за абсолютне 1 місце у конкурсі «Модель Європи», що проходив у Чехії.

Зворушливо звучала спільна молитва за Україну, український народ, мир і спокій. Священнослужителі благословили учнів на добре навчання.

Патріотична композиція «Друзі, єднаймося!» з винесенням державного прапора зворушила кожного присутнього до сліз. Вшановано пам'ять Тараса Шевченка. Десятикласниками урочисто покладено вінок до пам’ятника Великого Кобзаря. Побували на святі й козаки. Хлопці дали настанови шанувати неньку-Україну, рідну школу, вчителів, батьків та вручили першокласникам ключ до Країни Знань. Пролунав Перший дзвоник. Школярі розійшлися по класах…

Нехай цей навчальний рік відкриє перед учнями нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

 

Переглядів: 613 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: