20:32
Свято "Останній дзвоник"

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято останнього дзвоника.

У п’ятницю, 25 травня, останній дзвоник пролунав у Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Для більшості він сповістив про початок літніх канікул, іншим нагадав про те, що настала хвилююча мить прощання зі шкільною родиною.

Останній дзвоник – традиційне свято школярів, які закінчують навчання. Це велике загальношкільне свято, яке адресоване учням школи, випускникам, учителям і батькам.

Учні та вчителі зібралися на свято, щоб поставити крапку в багатоденному навчальному марафоні 2017/18 навчального року.

До усіх присутніх звернувся директор школи Руслан Кульчицький: «Це свято люблять не тільки учні школи, але й дорослі, які причетні до нього. Водночас це свято радісне і сумне для наших випускників – учнів 9 та 11 класів. Для них сьогодні востаннє продзвенить шкільний дзвінок, він їх більше не покличе на урок та за шкільну парту. Сьогодні вони покинуть друзів, з якими вони ділили радощі і невдачі. Попереду у них випробування та нові враження, які покажуть наскільки успішними, прекрасними та найкращими були роки навчання у нашій школі. Та я впевнений, що фортуна буде на їхньому шляху, та вони зможуть себе реалізувати в житті і використати ті знання, які отримали під час навчання у своїй рідній школі. Я бажаю Вам щасливої долі на життєвому шляху».

Директор також наголосив: « Нам не потрібно йти в Європу, а потрібно зробити так, щоб Європа прийшла до нас сама».

Під час святкової лінійки хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв України.

Духовні наставники – отці Мирон та Роман, теж побажали успіху як школярам, що йдуть на літні канікули, так і випускникам, які залишають рідні стіни своєї школи.

Свято виявилось яскравим і принесло багато вражень усім учням, батькам, педагогам, а особливо випускникам. Тому що саме вони залишають тихий та безтурботний берег країни дитинства та юності, країни, яка носить високу і водночас таку рідну назву- Школа. Подорожуючи життям, їм ще не раз захочеться повернутися, але лише приємні, щемливі спогади і мрії мають чарівну здатність повернути нас у дитинство.

Переглядів: 564 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: