05:30
"Сокіл"," Джура"

З метою виховання у юнаків та дівчат глибоких і твердих національно-патріотичних переконань, підготовки молоді до творчої праці, до військової служби та захисту своєї Батьківщини шляхом залучення широкого загалу молоді до оборонно-масової та військово-спортивної патріотичної роботи 27, 28 травня 2019 р. було проведено І міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово- спортивної патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»).

Після відкриття гри, команди почали змагатися на центральній площі міста Чорткова в категорії «Стройовий впоряд», а продовжилися випробування на базі Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7.

Другий день гри «Сокіл» («Джура») проходив в місцевому парку культури та відпочинку ім. І. Франка, де учасники утворили справжнє наметове містечко. Кожна команда обгородила свою територію різнокольоровими стрічками, встановили прапори та хоругви. Діти складали меню на день та готували страви польової кухні. Потім команди мірялись силами на смузі перешкод, у перетягуванні канату та в тактичній підготовці.

Чортківська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 взяла активну участь у грі і здобула призові місця в конкурсах. Рій «Сокіл» одержав І місце у військово – історичному конкурсі «Відун», ІІ місце по стрільбі, ІІІ місце у «Смузі перешкод», ІІІ місце по фізичній підготовці. Рій «Джура» одержав І місце по стрільбі, І місце по фізичній підготовці, І місце по топографічній підготовці, ІІ місце «Стройовий впоряд».

Команди «Сокіл» і «Джура» отримали заслужені ІІІ місця та кубки. Ми вітаємо наших молодих спортсменів та патріотів і чекаємо на нові здобутки і перемоги.

Школа вдячна всім учням-учасникам гри і їх керівникам вчителям «Захисту Вітчизни» Скрипнику І.А., Горячко М.В. , фізичної культури Кіб’юку С.Є, Дутці Ю.Б., заступнику директора школи з ВР Нестеренко Н.М.


Переглядів: 361 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: