00:15
ШКІЛЬНЕ ОБ’ЄДНАННЯ УЧНІВ ШКОЛИ ОБРАЛО СВОГО ПРЕЗИДЕНТА!

   Основне призначення самоврядування — виховання в учнів активної громадянської позиції, їх підготовка до активної участі в демократичному управлінні суспільством. Участь учнів у самоврядуванні сприяє виробленню в них організаторських навичок, потреб у суспільно корисній діяльності, участі в демократичному процесі. Самоврядування сприяє виробленню в учнів почуття господаря школи, класу, вміння співпрацювати на принципах рівноправності, гласності, демократизму. Опора на учнівське самоврядування допомагає адміністрації школи краще, оперативніше розв’язувати поточні питання шкільного життя.

   Добре організоване учнівське самоврядування стає тією силою, яка спонукає до інновацій, нових креативних рішень.

   Вибори Президента школи - найяскравіша подія, що має велике значення у формуванні правової свідомості учнів та вихованні громадянської активності.

   Цього року на пост Президента балотувалося два кандидати: Поповська Аліна та Поселюжна Ілона, учениці 10 класу, обидві достойні суперниці. Дівчата підготували передвиборчі програми, які представили перед загалом 15 вересня на загальношкільній лінійці.

   На період виборчої компанії було створено шкільну виборчу комісію, заготовлено на кожного учня школи бюлетені для голосування.

   У день виборів, 18 вересня 2014 року, кожен учень 5-11 класів мав можливість на основі прямих, рівних, вільних виборів, шляхом таємного голосування, власноручно проголосувати за одного з двох кандидатів. Підрахувавши голоси, виборча комісія визначила, хто став шкільним обранцем. З відривом у 5 голосів перемогла Поселюжна Ілона.

   Так, 22 вересня, на загальношкільній лінійці вся шкільна громада привітала Ілону з перемогою. Директор школи Кульчицький Р.В. вручив учениці символ влади – булаву, яку Ілона з честю прийняла. Новообраний Президент ознайомила учнівський та педагогічний колективи зі своєю командою:

   заступник – Гурина Валерія, учениця 11 класу,

   голови центрів:

   «Дозвілля» - Поповська Аліна, учениця 10 класу;

   «Ерудит» - Гусак Іра, учениця 9-А класу;

   «Чемпіон» - Данилевський  Богдан, учень 11 класу;

   «Данко» - Ігнацевич Юрій, учень 8-Б класу;

   «Правопорядок» - Олексишин Андрій, учень 9-Б класу;

   «Благоустрій» - Климів Христина, учениця 8-А класу.

   Нова команда готова працювати на благо рідної школи.

   В добру путь!

Переглядів: 400 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Sergmof  
0
<a href=http://zmkshop.ru/uslugi/izgotovlenie-i-montazh-metallicheskikh-ferm/>навес оцинковка ферма завод</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *: