15:23
Розколяда в 2-А класі

7 лютого 2018 р. у Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2, у 2-А класі (класний керівник Мелимука Н.Є.) відбулося свято під назвою «Розколяда».

  • Добрий день, любі друзі,

Щиро вас вітаємо.

Хлібом-сіллю дорогих гостей

Радісно стрічаємо

Так розпочалося свято, що є підсумком новорічно-різдвяних свят. Учасниками цього дійства були енергійні та кмітливі діти класу, їхні батьки, вчителі, адміністрація школи.

Сорока Діана, студентка педколеджу, яка долучилася до організації і проведення святкового заходу, розказала про історію святкування Різдва Христового та колядування.

Звучало багато колядок, засіванок, побажань добра, злагоди, миру та любові.

Батьки також не лишились осторонь, вони були активними учасниками колядування.

В програмі заходу були сценічні виступи, смішинки, виконувалися пісні. Після колядування батьки приготували солодкий стіл для дітей. Свято ні на мить не лишило нікого байдужим.

Наприкінці Розколяди слово взяв директор школи Кульчицький Р.В. Він подякував класному керівнику Мелимуці Н.Є. та всім, хто долучився до організації і проведення веселого, цікавого святкування й сказав: «Минув віночок зимових свят, відзвеніли дзвони, відіграли по всій Україні вертепи, принесла благословення свята йорданська вода, відлунала весела Коляда, яка є своєрідною молитвою українського народу. Однак Коляда ця буде лунати в наших серцях до Великодніх свят, і допоки вона буде звучати, жоден ворог не переможе українців.

Хотілося б наголосити, що нічого нас не врятує: ні могутня армія, ні сильні політики, дипломати, лише щира молитва, навколо якої ми всі повинні єднатися.

Наше майбутнє – за нашими дітьми. І саме вони, сподіваюсь і твердо вірю, збудують незалежну правову державу і виведуть Україну з економічної та політичної кризи. Христос рождається!»

Переглядів: 473 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: