21:27
Розколяда

Зимові свята проводжають розколядою – гучно, весело, багато. Розколяда важливим тим, що її святкують громадою в колі друзів і родини. На свято проходять з добрим настроєм і позитивними думками.

   У Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 вже стало традицією  святкувати Розколяду-  проводи зими та зимових свят з піснями і колядками, в колі дружньої шкільної родини, щоб почати новий цикл життя з новими бажаннями, надіями і сподіваннями.

     15  лютого 2019 року відбулося родинно - шкільне свято "Розколяда" на якому були присутні вчителі, учні, батьки та духовенство. Свято пройшло у формі святого вечора, на  якому господар з господинею ознайомили присутніх з традиціями святкування різдвяних свят. Кожен клас віншував і виконав колядки, після чого діти, їхні батьки та гості свята  смакували українські страви домашнього приготування й  слухали пісні у виконанні учнів.

     Розпочалося свято з вітання директора школи Кульчицького Руслана Володимировича, який побажав  миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові і щастя. «Нехай Дух Господній перебуває серед нас, і нехай справдяться всі ваші очікування і збудуться найзаповітніші мрії!»-  наголосив він.

  Потім пролунала спільна молитва. Отець Василь із Катедрального Собору Верховних Апостолів Петра і Павла  привітав шкільну родину зі світлим і радісним святом, побажав  щастя, миру, Віри, Надії і Любові.

 

   Ведучі – учні школи – розповідали про Різдво Христове, історію його виникнення, святкування, а також про традиції колядування в Україні.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 315 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Денис Астрябський  
0
Було б добре, якби Чикурлійка весь хавчик не з'їла

Ім`я *:
Email *:
Код *: