07:28
Родинне свято

     Останніми роками в Чортківській загальноосвітній школі І-ІІІ ст.№2 вже склалася добра традиція після завершення семестру навчання проводити загальношкільні батьківські збори. Перше слово завжди за директором - Кульчицьким Р.В. Руслан Володимирович доповів про аспекти підготовки навчального закладу до початку навчального року, про проведену роботу щодо вдосконалення матеріально-технічної бази школи. Батькам було повідомлено про навчальні досягнення учнів за І семестр та проведені виховні заходи. Звучали слова подяки педагогам за віддану працю. На батьківські збори був запрошений лікар-педіатр Кузь Віталій Франкович, який виступив з темою профілактики застудних захворювань.

   Особливим гостем родинного свята був воїн АТО, батько нашої учениці, Гусак Сергій Іванович. Школярі підготували для п. Сергія та його побратимів обереги (ангелики, які виготовили власними руками), листи, малюнки, а також солодощі. І як приємно було чути слова подяки, віри та надії на перемогу нашого народу в цій несправедливій війні. Щему додали слова Іри Гусак, яка прочитала власний вірш «Батькові».

  На завершення зустрічі школярі потішили своїми знаннями народних традицій та виконанням українських патріотичних пісень.

Переглядів: 472 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: