20:01
«Прощавай, Букварику»

На веснянім видноколі

зайнялась зоря.

Свято в школі!

Свято в школі!

Свято Букваря!

Кажуть, великий шлях починається з маленького кроку. Свято « Прощавай, Букварику» увінчує цей, здавалося б, невеличкий, але дуже важливий крок у житті першокласників – освоєння Букваря. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником — Буквариком. Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань. Ця перша книжка ввела першокласників у таємничий світ літер, навчила читати, познайомила з новими словами. Буквар став для учнів справжнім другом!

17-18 травня 2018 р. учні 1-их класів Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 попрощалися зі своєю першою книжкою, Букварем. Свято провели класні керівники Григорук С.Л і Свідніцька Н.І.

Розпочалося свято із вітального слова директора школи Кульчицького Руслана Володимировича. Він сказав: «Сьогоднішнє свято — це ваша перша сходинка у шкільному житті, яку ви подолали власною працею. Ви навчилися читати й писати, спілкуватися рідною мовою, краще розуміти оточуючих, а головне – здружилися. Бажаю Вам протягом усього життя не розлучатися із книгою, тому що сторінки книжок всіх Вас доброго навчать, працювати і учитись, й Батьківщину шанувати…»

Під час заходу школярі демонстрували, як вони знають літери, розповідаючи про кожну літеру віршик та виконуючи цікаві завдання. Було весело і трішки сумно, адже діткам зовсім не хотілося прощатися з першою книжкою, та цікавість, що чекає попереду, переважала. Разом з батьками за допомогою відео презентації ми пригадали, як все починалося: перші палички, перші букви, неслухняні рученята та непосидючість. В кінці свята учні були нагороджені дипломами , які засвідчували, що вони вже прочитали весь буквар та медалями. Завершальним етапом свята був солодкий стіл.

Переглядів: 554 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: