20:53
Останній дзвоник

    У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташинний спів, теплий, весняний вітер приносить до нас свято останнього дзвоника.

   У п’ятницю, 31 травня, по – сімейному тепло і водночас урочисто пролунав останній дзвоник у Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Для більшості він сповістив про початок літніх канікул, іншим нагадав про те, що настала хвилююча мить прощання зі шкільною родиною.

   Останній дзвоник – традиційне свято школярів, які закінчують навчання. Це велике загальношкільне свято, яке адресоване учням школи, випускникам, учителям і батькам.

    Звуки Державного Гімну України сповістили про урочисте відкриття лінійки.

    З теплими словами привітань до усіх присутніх звернувся директор школи, кандидат історичних наук  Руслан  Володимирович Кульчицький: « Сьогодні для нас і наших дітей водночас радісне і сумне свято – останній дзвінок. Попереду у наших випускників – дев’яти – та одинадцятикласників – самостійне життя, в якому будуть і грози, і шквали, і величезні хвилі, і бурі, і шторми… Не бійтеся їх упевнено ідіть вперед, до своєї мети. Пам’ятайте:   тільки сильні духом і впевнені у собі досягають своєї мети. Нехай фортуна усміхається вам у житті, а Мати Божа береже вас від негод і негараздів та вказує вам дорогу до досягнення мрій».

 Під час святкової лінійки хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих Героїв за свободу і незалежність України.

   Духовні наставники – отці Мирон, Роман та Дмитро теж побажали успіху як школярам, що йдуть на літні канікули, так і випускникам, які залишають рідні стіни своєї школи.

    Хвилююче - урочистими були колективні привітання випускників та першокласників, десятикласників і всіх учні школи. І звичайно останній шкільний вальс, на хвилях якого кружляли випускники, а на очах вчителів та батьків з’явилися сльози.

    Справжнім сюрпризом для всіх присутніх на урочистій лінійці став флешмоб у виконанні учнів 4 класу.

    І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу.

    Свято показало, що цей день дійсно сповнений веселих посмішок друзів. Дружба і злагода об’єднала всіх присутніх учнів, батьків, вчителів, гостей.

 

 

 

Переглядів: 274 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: