09:06
«Ой, хто, хто Миколая любить»

Насичений подіями рік добігає завершення, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити всіх за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків. Цього святкового дня в Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбулося свято «Ой, хто, хто Миколая любить».

Школярі старанно готувалися до зустрічі із Святим Миколаєм, зустріли дорогого гостя з великою радістю, даруючи йому свої вміння та здобуті знання: розказували вірші, співали пісні, танцювали, показали театралізовану виставу. Найрадіснішою подією для дітей було роздавання подарунків Святим Миколаєм. Діти з великою радістю підходили до Святого Миколая, щоб отримати подарунок та сфоторафуватися на память.

Свято завершилося виступом директора школи Кульчицького Руслана Володимировича, який привітав присутніх зі святом Святого Миколая. Руслан Володимирович подякував вчителям за приготування дітей до зустрічі зі Святим Миколаєм, розповів присутнім про життя Святого Миколая, звертаючи увагу на його велику любов та доброту до ближніх, хворих, бідних і всіх потребуючих. Разом з тим, директор школи наголосив, що такі цінності як любов, доброта, милосердя та допомога потребуючим були і будуть завжди актуальними та змінюють українське суспільство на краще. Саме на таких засадах здійснюється навчально-виховний процес у Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2.

Радістю, усмішка та щирість дітей ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

Переглядів: 538 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: