19:03
Майстер-клас «Організація методичної роботи в початкових класах».

21 лютого 2018 року вчителі початкових класів Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 з метою поширення власного досвіду провели для своїх колег

Вчителі початкових класів віддають перевагу інтерактивним методам навчання, що створюють атмосферу творчої невимушеності й допомагають кожній дитині розкрити свої можливості.

Керівник методичної комісії вчителів початкових класів Мелимука Н.Є. презентувала своїм колегам публікацію авторського уроку навчання грамоти у 1-му класі «Моя країна – Україна».

Вчитель 2-го класу Починок М.К. представила присутнім матеріали, розміщені на власному блозі. А вчителі початкових класів Пандрак Н.А., Кінах С.В., Йолтухівська Н.М. поділилися з колегами власним досвідом роботи та ознайомили присутніх з матеріалами авторських уроків, опублікованих у всеукраїнській газеті «Початкова освіта. Методичний порадник».

Директор Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Кульчицький Руслан Володимирович на шкільній лінійці, що проходила 05.03.2018р., вручив Грамоти вчителям початкових класів Пандрак Н.А., Кінах С.В., Йолтухівській Н.М., Мелимуці Н. Є. за поширення педагогічного досвіду, а вчителю початкових класів Починок М.К. за ІІ місце в обласному етапі конкурсу на кращий конспект Всеукраїнського уроку «Права дитини» серед педагогічних працівників ЗНЗ.

Керівник навчального закладу подякував учителям за нелегку працю на педагогічній ниві і побажав здоров’я, натхнення та наснаги в їх благородній праці на благо нашої Вітчизни.

Переглядів: 378 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: