15:12
Майбутнім першокласникам

Шановні батьки та діти! В Чортківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 триває набір учнів до 1 класу на 2018-2019 навчальний рік. Вчителями майбутніх першокласників будуть Пандрак Н.А. і Кінах С.В. Вони з нетерпінням чекаю нових учнів і прагнуть передати їм свої знання.

 

Кінах Світлана Володимирівна з 1982 року працює вчителем початкових класів.

Світлана Володимирівна має високий рівень професійної майстерності, учитель вищої категорії, ініціативний учитель із творчим підходом до складної справи – навчання і виховання підростаючого покоління. І тому неодноразово була переможницею різних конкурсів, а саме «Панорама творчих уроків — 2013», кращий план-конспект Всеукраїнського уроку «Права дитини».

У арсеналі Кінах С.В. методичних засобів є різні форми роботи і проведення нестандартних уроків: уроки-казки, уроки-мандрівки, інтегровані уроки, ранкові зустрічі, тести, читацькі конференції,проведення позакласних заходів (свята, туристичні походи, екскурсії), різні форми ігрової діяльності. Використовує інтерактивні технології на уроках: робота в парах, «мозкова атака», гронування, питання-відповідь, робота в групах, робота в центрах, творчі види робіт, проектно-технологічна діяльність учнів на уроках і на позакласних заходах, проблемно-пошукові завдання та ін.

Світлана Володимирівна лагідна у спілкуванні з дітьми, користується у них авторитетом.


Переглядів: 387 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: