20:05
"Квест 2018"

11 травня 2018 р. в Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу відбувся міжрегіональний "Квест 2018". У ньому взяли участь команди загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів м. Чорткова, смт. Заводського, с. Біла, с. Ягільниця, с. Джурин, с. Росохач, с. Улашківці, с. Горішня Вигнанка. Метою квесту, крім ознайомлення з ВНЗ, було ще й удосконалення економічних знань.

Кульчицька Н. Є., директор ЧННІПБ ТНЕУ, кандидат економічних наук, доцент, відкриваючи захід, привітала присутніх у залі й сказала, що в кожного є мрія стати успішним, жити в достатку. Цього можна досягнути, володіючи економічними знаннями й вмінням їх застосовувати.

Надія Євстахівна ознайомила присутніх з історією вузу, принципами навчання, спеціальностями та побажала успішного проходження квесту.

Завідувач кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін к.е.н., доцент Дерманська Л.В. озвучила правила квесту й оголосила його старт.

Вже на початку було зрозуміло, що розпочалась захоплююча пригода. На учасників чекали локації, що охоплювали аудиторії, бібліотеку, виставкову залу, комп'ютерний клас, спорткомплекс та все інше, що використовується студентами вузу в навчальному процесі. На локаціях учасники розв'язували різноманітні завдання, успішне вирішення яких давало змогу рухатись далі.

Успішно пройшовши усі завдання квесту, учні Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 здобули ІІ місце.

Переглядів: 441 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: