12:51
Інтелектуальна гра "Що? Де? Коли?"

Проблема вибору професії завжди була актуальною і тим більше, залишається такою в сучасних умовах. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини. Тому профорієнтаційна робота з учнями – один із головних аспектів виховної роботи у Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2. Вона спрямована на підготовку учнів до свідомого вибору професії, визначення свого місця у суспільстві.

Для ознайомлення з широким колом професій вчителі школи, а саме заступник директора з виховної роботи Нестеренко Н.М., практичний психолог Гавриленко С.М., педагог-організатор Пандрак Ю.О. разом із студентами 3-го курсу відділення «Соціальна педагогіка» Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. О. Барвінського і працівниками Чортківського районного центру зайнятості Суслою Т.І., Бойчук Л.М. провели інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?» з учнями 9 класу .

Гра проходила між двома командами «Професіонали» і «Ерудити» в три етапи. Перший етап відбувався у формі бліц-опитування. Розгадування кросворду і відгадування професій були завданнями наступних етапів, де учні проявили кмітливість і вміння працювати у команді. Перемогу здобула команда «Ерудити».

Переглядів: 352 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: