17:40
Екскурсія для дошкільнят

У рамках забезпечення наступності між дошкільними навчальними закладами та школою Чортківську ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відвідали вихованці ДНЗ «Ромашка» і «Чебурашка».

На порозі школи дітей зустрів керівник навчального закладу Кульчицький Р. В. Він зазначив: «Дошкільнят зацікавить екскурсія школою: подорож класними кімнатами, предметними кабінетами, актовою та спортивною залам, шкільною бібліотекою. Навчатимуть майбутніх першокласників досвідченні вчителі Починок М.К., Марко Г.П., а також молода, енергійна і креативна Пандрак(Вархол) Ю.О. Впевнений, що учні завдяки наполегливій і творчій праці вчителів отримають глибокі і міцні знання. Свідченням цього є неодноразові перемоги учнів школи у предметних олімпіадах, спортивних змаганнях, творчих конкурсах».

Після цього для дітей була проведена екскурсія школою, яка зачаровувала їх кожної миті. Це була незабутня подорож по класних кімнатах, навчальних кабінетах, бібліотеці, класом інформатики, актовій та спортивній залах. Вихованці отримали масу задоволення від відвідування школи та від побаченого.

Для дошкільнят був проведений майстер-клас вчителями школи Пандрак(Вархол) Ю.О., Марко Г.П. і Починок М.К. - виготовлення осінньої аплікації. В роботі їм допомагали учні четвертих класів. Крім того, було проведено ранкову зустріч, гру «Знайди і відгадай загадку». Всі ці види роботи об’єднала пора року – осінь.

Позитивне враження діти отримали від спілкування з друзями, які зовсім нещодавно ходили до садочку, де разом гралися, відпочивали, розважались та навчались.

Діти йшли зі школи з безліччю позитивних емоцій, величезним захопленням і бажанням повернутися для того, щоб навчатися в Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2

Переглядів: 426 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: