14:55
Допомога воїнам АТО

Зараз на Сході України проходить АТО, а фактично ведеться війна з російськими окупантами та їх найманцями. Щоб ця війна не поширилася на інші території України, воїни АТО день і ніч захищають наш мир і спокій.

У цей складний для України та її захисників - воїнів АТО час ми повинні висловити їм свою вдячність та підтримку. Відчуваючи їх, наші герої продовжують боротьбу, бо знають, що за ними стоїть народ України.

У звязку з цим, Чортківська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 систематично і активно долучається до допомоги нашим героям – бійцям АТО. 22 грудня 2017 року в актовій залі школи відбулася зустріч учнівського та педагогічного колективу школи з воїнами АТО – лейтенантом Касіяником О. О. , капітаном Крисою П.А. та волонтером Калакайлом І.Я.

Директор школи Кульчицький Руслан Володимирович наголосив, що саме завдяки таким героями ми дорослі можемо мирно працювати, а учні навчатися. Саме тому ми ніколи не маємо права забувати про героїв – воїнів АТО, які ціною власного здоровя, а інколи і життям, захищають нашу землю. Руслан Володимирович сказав також, що лише завдяки мужності і героїзму воїнів Світла, як Касіяник О.О., Криса П.А., а також завдяки тій допомозі і підтримці, яку надають волонтери, медики і духовні отці, українці не стали рабами ні фізично, ні духовно. Про це треба памятати завжди, памятати заради майбутнього, бо без минулого не може бути і майбутнього.

Бійці відповідали на запитання учнів. З глибокою шаною і повагою учні дивилися на бійців, які не звикли бути в центрі уваги.

Саме такі зустрічі сприяють патріотичному вихованню молоді.

Учні писали листи, малювали малюнки, плакати, також з величезним задоволенням приносили продукти харчування. Усе це було передано волонтеру Калакайлові І.Я.

Переглядів: 408 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: