16:28
Батьківські збори в 11 класі

З метою організованої реєстрації та якісної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання 08 лютого 2018 р. в Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбулися батьківські збори в 11 класі з питань проведення ЗНО у 2018 р. На зборах були присутні директор школи Кульчицький Р.В., заступник директора школи з навчально-виховної роботи Білик Н.М., методист із ЗНО управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради Мачишин В.М., вчитель інформатики Шеремета І.Д., класний керівник Коротченко Т.В., викладач Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ к. е. н., доцент Чикаловська Г.З.

Розпочав збори директор школи Кульчицький Р.В., який наголосив, що лише об’єднавши спільні зусилля усіх учасників освітнього процесу (педагогів, учнів, батьків), наполегливо працюючи, можна отримати якісний результат участі випускників школи у ЗНО-2018. Руслан Володимирович акцентував увагу присутніх на завданнях щодо підготовки до ЗНО-2018 та наголосив, що випускникам школи 2018 р. результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох навчальних предметів буде зараховано, як результати державної підсумкової атестації. Учні мають обов’язково скласти:

– українську мову і літературу;

– математику або історію України (на вибір учасника);

– ще один предмет з переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

Заступник директора з навчально-виховної роботи Білик Н.М. ознайомила присутніх з календарем та правилами реєстрації на ЗНО у 2018 році.

Методист із ЗНО, предметів художньо-естетичного циклу управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради Мачишин В.М., ознайомила з особливостями проведення ЗНО-2018. Надала рекомендації для учнів та батьків щодо ознайомлення з правилами прийому у вищі навчальні заклади та визначення предметів для тестування відповідно до обраної спеціальності.

Викладач Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ к. е. н., доцент Чикаловська Г.З., ознайомила з процесом навчання в Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ і вказала на особливості вступу в даний навчальний заклад.

Про електрону реєстрацію для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні та її терміни розповів вчитель інформатики Шеремета І.Д.

Переглядів: 373 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: