02:19
Батьківські збори 2018

26 грудня у Чортківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулися загальношкільні батьківські збори. Батьки та педагоги заслухали доповідь директора школи Кульчицького Р.В., який розповів про навчально-виховну роботу школи за перший семестр 2018-2019 н. р. Руслан Володимирович ознайомив присутніх із досягненнями учнів у шкільних олімпіадах, спортивних змаганнях, конкурсах, позакласних та позашкільних заходах, також зазначив, що учні нашої школи активно відвідують різноманітні гуртки та секції, беруть участь у міських, районних й обласних змаганнях та посідають призові місця. Директор навчального закладу повідомив, що класні керівники спільно з психологом школи Гавриленко С.М. проводять бесіди, різноманітні заходи, спрямовані проти булінгу в учнівському колективі, розповів про спільну роботу школи із отцями храму Верховних Апостолів Петра і Павла.
Кульчицький Р.В. подякував батькам за допомогу у покращенні матеріально-технічної бази школи і привітав присутніх із прийдешніми святами.
На зібрання був запрошений завідувач педіатричним відділом, районний педіатр Чортківської центральної комунальної районної поліклініки Майданик Олег Львович, який провів бесіду «Сучасний стан охорони здоров’я дітей. Перспективи та труднощі», розповів про шляхи запобігання та профілактики вірусних захворювань, зокрема кором та ГРВІ. Також наголосив про шкідливий вплив мобільних телефонів та інших гаджетів на здоров’я школярів. Олег Львович зауважив, що не лише фізичне, але й психічне здоров’я є важливою запорукою успішного навчання дитини. Ознайомив присутніх із основами інклюзивного навчання.
Учні під керівництвом заступника директора школи з виховної роботи Нестеренко Н.М., педагога-організатора Герасимів А.В. та вчителя музики Слюбик О.П. підготували для батьків та вчителів святковий концерт, по закінченню якого батьки, вчителі та учні весело та по-родинному заспівали українську колядку.

 

 

Переглядів: 413 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: