13:46
А школа №2 готова до навчального року

Щороку, після того, як продзвенів останній дзвінок, в учнів розпочинаються канікули, а ось педагогічний та адміністративний колектив школи уже починає підготовку до наступного навчального року.
Цьогоріч, згідно із сучасними вимогами, було відремонтовано навчальні кабінети. Обладнано новою, сучасною технікою ще один клас інформатики. Ведеться робота над оформленням духовної світлиці. Розпочато роботу над музеєм, що буде присвячений героям АТО та ООС.
Майже усі педагоги проявили ініціативу та гуртом розфарбували коридори школи. Тож тепер стіни нашої школи заквітчали й заграли барвами веселки, що робитиме перерви веселішими, додасть емоційного розвантаження учням.
Подекуди замінено меблі, оновлено навчально-технічне обладнання (комп’ютери, телевізори і т. п.), проведено мережу Інтернет у всі навчальні кабінети. Усе це допоможе урізноманітнити навчальний процес, додати наочності і творчості у вивчення нового матеріалу, зробить навчання у школі комфортнішим й сприятливим для засвоєння нових знань, набуття нових умінь та навичок.
Додамо, що 29 серпня відбулася педагогічна рада колективу школи, де було розглянуто питання щодо організації прийдешнього навчального року. Варто зазначити, що за підсумками минулого року наша школа посідає 3 місце серед шкіл Чорткова за результатами ЗНО, що демонструє високий рівень знань наших учнів.
Руслан Володимирович Кульчицький, директор школи, підсумовуючи усе сказане на педраді наголосив: “У цьому році, як і в попередніх, особливу увагу ми неодмінно повинні приділити якості освітніх послуг. А головним орієнтиром у роботі кожного педагога повинна бути думка: “дитина – головна особа у навчальному процесі. Усі ресурси педагогічного колективу повинні бути спрямовані на те, аби якісно й доступно донести знання до учнів. Нова українська школа – це установа, до якої приємно ходити учням. Тут ми обов’язково прислухатимемося до їхньої думки, навчатимемо критично мислити, не боятись висловлювати власну думку й бути творчим”.
Так ось, у повній готовності чекаємо на учнів, яких цього року матимемо 425. І, принагідно, бажаємо кожному учневі наснаги й жаги до знань, а кожному педагогові розуміння, добра й емпатії у новому навчальному році. А батькам велика шана й подяка за те, що довірили нам своїх дітей. Хай Господь допоможе нам у досягненні спільних нових результатів!

Переглядів: 316 | Додав: Sigurdar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: