28 вересня в Чортківському районному комунальному будинку культури ім. К.Рубчакової відбувся  духовно-патріотичний захід «Благослови, Ісусе, Україну…» з нагоди 25-ї річниці створення Народного Руху України.  Захід відвідали адміністрація та учні школи. На свято були запрошені для прочитання власних творів переможниці конкурсу «Народний Рух України за перебудову» учениця 10 класу Поселюжна Ілона (номінація «Проза») й  учениця  11 класу Гурина Валерія (номінація «Поезія»). Дівчата отримали грамоти та цінні призи.

Переглядів: 345 | Додав: Sigurdar | Дата: 07.10.2014 | Коментарі (0)

   Основне призначення самоврядування — виховання в учнів активної громадянської позиції, їх підготовка до активної участі в демократичному управлінні суспільством. Участь учнів у самоврядуванні сприяє виробленню в них організаторських навичок, потреб у суспільно корисній діяльності, участі в демократичному процесі. Самоврядування сприяє виробленню в учнів почуття господаря школи, класу, вміння співпрацювати на принципах рівноправності, гласності, демократизму. Опора на учнівське самоврядування допомагає адміністрації школи краще, оперативніше розв’язувати поточні питання шкільного життя.

   Добре організоване учнівське самоврядування стає тією силою, яка спонукає до інновацій, нових креативних рішень.

   Вибори Президента школи - найяскравіша подія, що має велике значення у формуванні правової свідомості учнів та вихованні громадянської активності.

   Цього року на пост Президента балотувалося два кандидати ... Читати далі »

Переглядів: 395 | Додав: Sigurdar | Дата: 07.10.2014 | Коментарі (1)